Snygg förvaring av grejor hemma

Har du, liksom jag, svårt att hålla ordning på alla prylar där hemma? Jag skulle aldrig hitta något om inte allt hade sin alldeles bestämda plats i lägenheten, därför är jag helt beroende av bra förvaring. Såklart så vill jag att förvaringen ska vara snygg också och vara en del av inredningen här hemma. Hamnade på en bra sida när jag sökte på förvaring, en artikel som är skriven av Josephine Carr på Expressen.

Hon tipsar bland annat i artikeln om något som jag ska prova; att stapla vintage-resväskor på varandra och använda som soffbord. Det kommer att sätta piff på mitt vardagsrum som är ganska stilrent och vitt, lite ”shabby-chick” om man får använda ett slitet uttryck. Jag tänkte att jag skulle förvara allt som handlar om belysning i en koffert – glödlampor, ljus, lampsladdar och ljusstakar som jag inte använder. Tidningar får lägga i kofferten längst ner. Den kommer bli ganska tung om jag får göra en kvalificerad gissning. Hon tipsar också om att låta saker få en praktisk funktion, göra trälådor till boxar för krukväxter till exempel.

När jag läser Josephines artikel får jag massor av andra idéer som jag skulle vilja prova. Jag ska köpa några nyckelskåp i trä, måla dem svarta och borra massor med hål i dörrarna. På krokarna i skåpet ska alla mina örhängen hänga och i hålen likaså, men där passar de som har plugg på baksidan. Det kommer bli häftigt tror jag. Man får så mycket bra inspiration när man googlar omkring.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *