Om mig och bloggen

mariaHej, jag heter Maria Lager, är 46 år och bor i området Möllan, i Malmö, strax söder om centrum. Här bor jag i min stora, härliga trea med min sambo Samir och vår lilla dotter Gina som är 7 år. Jag älskar att bo här i Möllan! Det bara bubblar av liv och aktivitet här dygnet runt. Man skulle kunna säga att Möllan är Malmös nöjescentrum med massor av olika restauranger, pubar, dansställen och annat nöjesliv. Det bästa med allt är att det finns bra utbud med dansställen, jag älskar nämligen att dansa. Det är min stora hobby här i livet! Ibland får jag med min sambo, han gillar latinsk dans, men ibland går jag ensam eller med någon kompis. Du kommer att få läsa en hel del om dans här på min blogg.

På dagarna jobbar jag i en liten inredningsbutik, fem minuters promenad från min lägenhet. Det kan inte bli bättre. Förutom ägaren så är det bara jag och en tjej till som arbetar där, så vi har alla väldigt stort ansvar för inköp, marknadsföring och kundvård. Två gånger om året åker vi på den stora Formex-mässan i Älvsjö för att hitta nya spännande leverantörer och bli inspirerade. När man arbetar med inredning gäller det att hänga med i trender men att ändå välja vilken profil man vill att butiken ska ha. Naturligtvis blir det så att ytters är det ägarens smak och ambition som styr. Men ägaren har också valt att anställa oss därför att vi faktiskt gillar ungefär samma saker och tänker lika kring koncept och teman. Men jag ska inte gå in för mycket på detaljer nu, det kommer senare här på bloggen. För är det något du kan lita på är det att inredning, det kommer du få läsa om här!

Malmodanscity.se är bloggen för dig som gillar att läsa om dans och inredning!