Hembesök från Mälarkök planeras

Nu har jag frågat runt bland mina vänner och några av dem hade faktiskt erfarenhet av Mälarkök. De var jättenöjda, så nu är jag 99% säker att det är dom jag ska anlita. Vi har bokat in ett kostnadsfritt hembesök av en köksexpert från Mälarkök i Skåne, en dag när både jag och Samir är lediga. Jag ser såååå mycket fram till dess. Tror inte vi kommer att bli besvikna, men det ska bli spännande att höra vad experten tror är bäst lösning för oss. Jag skrev faktiskt ett mejl om hur vi tänker, vilka behov och vilken smak vi har. Jag skickade också med några bilder på vårt hem och på andra kök som jag gillar, tänkte att det var bra om de kom förberedda. Nu när vi ska byta luckor så vill man ju byta kran och belysning också. Det behövs verkligen. Kanske har de några tips på bra leverantörer. Spis och vitvaror bytte vi förra året, och våra italienska designmöbler vill vi behålla.

mälarkök

Vi har en budget för köksrenoveringen, så vi får se lite vad vi har råd med. Samtidigt vill man inte snåla. Vi måste kanske ta in två separata offerter – en på materialet och en på monteringsarbetet. Eventuellt kan vi ju göra monteringen själva. Hellre det än att snåla på kvaliteten eller att välja det näst bästa alternativet. Jag använde en kalkylator som fanns på deras hemsida och försökte skissa på ett ungefärligt förslag. Priset blev okej, men sedan måste vi ju ha specialtillverkade storlekar på luckorna också. Det blir nog toppen tillslut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *