Fynda på loppis!

Loppistrenden är ju hetare än någonsin. Enligt trendexperten Stefan Nilsson kallas den här trenden för New simplicity. Samtidigt som vi vill följa trender, vill vi ändå hitta den där unika och exklusiva prylen eller möbeln. Jag tror det handlar om dagens individualism, att alla vill vara unika. Se bara på mig som har en egen blogg. Vi skapar våra egna varumärken och vi vill även ha ett hem som sticker ut på ett individualistisk och exklusivt sätt.

Jag kan inte gå förbi en loppis eller en antikaffär utan att kliva in och göra ett svep runt i butiken. Finns här något fynd? Var är designprylarna? Skulle det där kunna funka hemma hos mej? Ibland letar jag efter en specifik pryl, just nu letar jag efter en gammal antik tvålkopp som skulle passa i vårt badrum. Ibland vill jag bara kika och se vad som ramlar på mig. Man kan ju verkligen bli förälskad i en del saker. Hittade en ursnygg lampfot i koppar från svenskt Tenn. Fyndade sedan en lampskärm med ett tyg från tio-gruppen med stilrena svanar. Resultatet blev superbra och passade perfekt i sovrumsfönstret där hemma.

Så, dagens tips till er är – läs på om kända märken och designers, leta överallt och våga chansa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *